Kuchnia survivalowa cz. II
Opis
Druga część podręcznika Bokły i Mikulskiej podejmuje więcej zagadnień związanych z gotowaniem stacjonarnym, na które macie więcej czasu i przestrzeni na obozach i dłuższych biwakach. Dotychczasowe porady obracały się zwłaszcza wokół zagadnień doraźnych, które możecie zastosować w drodze, na biwaku, w którym pozostajecie maksymalnie jedną noc. W tej książce prezentowane są pomysły, dzięki którym przeżyjecie jeszcze większą przygodę! Pomyślcie tylko o chlebie, który będziecie mogli wypiec w przygotowanym własnoręcznie, glinianym piecu.
Więcej na temat tej pozycji przeczytacie tutaj, na naszym blogu: https://azymut360.pl/pl/n/69
Cechy produktu:
- liczba stron: 176,
- format: 114 x 189 mm,
- oprawa: miękka,
- ISBN: 978-83-8103-091-5.